Möhippa hos Elsa Billgren

8430217528_5e7b76f182_k Sveriges vintagedrottning Elsa Billgren har en fantastisk ateljé i centrala Stockholm där hon hyr ut vintagebrudklänningar från sin samling. Utöver detta tar Elsa även i sin ateljé emot möhippor!

En möhippa hos Elsa innebär att den blivande bruden får prova klänningar från olika tidsepoker.Elsa visar även vilka frisyrer som passar till och ger stylingtips. Elsa håller i hela konsultationen och provningen så att övriga möhippedeltagare kan fokusera på att ha kul och på att njuta! Dessutom är det är välkommet att ta med sig egen dricka. Hela eventet tar ungefär två timmar och har en maxgräns på 15 deltagare.

Det här upplägget är fantastiskt om man har en modeintresserad brud eller en brud som är inne på vintage. Tänk vilken lyx att få tillgång till en av de bästa vintagesamlingarna i Sverige tillsammans med en av våra främsta inom området! Man får dock boka i god tid för Elsas möhippetider är väldigt eftertraktade. Om den blivande bruden hittar en klänning hon gillar finns det dessutom goda möjligheter att hyra den till bröllopet.

Kontakta elsabillgren@gmail.com för bokning.

Bild ovan från elsabillgren.se

 

image_00001

0 Kommentarer

Kommentera