LEVERANS

Vi skickar ditt paket inom 2-4 arbetsdagar. Beroende på vilken adress du beställt skorna till tar det olika lång tid för paketet att komma fram, du kan alltid kontakta oss via kundtjanst@heelow.se för att få ditt försändelsenummer. Då kan du själv följa paketet via Postnords hemsida. Kontakta även kundtjänst om du behöver expressleverans, vi gör alltid allt vi kan för att kunna leverera skor till våra kunder.

Portot kostar 60 kr om du beställer till en adress inom Sverige (inom Europa kostar portot 12 euro) och detta läggs på ditt ordervärde när du handlar i webbshopen. Om du är osäker på vilken storlek du har är det bättre att du beställer en storlek och byter den om den inte passar istället för att beställa två par i två olika storlekar och skicka tillbaka det ena paret. Returen kostar nämligen också 60 kr men vid byte inom Sverige debiterar vi ingenting. Beställer du däremot från en adress i övriga Europa bekostar du portot själv, både vid byte och retur.

Din order skickas med PostNord AB och till ditt utlämningsställe. Därifrån skickas ett sms eller mejl till det telefonnummer eller mejladress du uppgivit vid din beställning. Saknas ditt telefonnummer skickas ett mejl eller en pappersavi som du tar med dig när du ska hämta ut ditt paket. Om du inte hämtar ut ditt paket debiterar vi 149 kr. Kostnaden debiteras via faktura.

Om du bor i ett annat land än de länder som vår webbshop tillåter handel ifrån, kontakta oss så hjälper vi dig med ditt köp. Kontakta oss på kundtjanst@heelow.se.