OM OSS

HEELOW

Vi som har grundat HEELOW heter Anna och Ida och är vänner sedan tio år tillbaka.

Idén till HEELOW föddes 2011 när Ida skulle gifta sig. Hon var på jakt efter ett par fina skor utan klack och insåg att utbudet var något begränsat och svåröverskådligt. När Anna tre år senare började planera sitt bröllop insåg vi båda att det fortfarande saknades ett tydligt varumärke för festskor utan klack på den svenska marknaden. Ett sms senare var beslutet fattat och på två veckor registrerades bolag och varumärke och ett huvudkontor inrättades i Idas hem i Bromma, Stockholm. Resten är, som man brukar säga, historia.

Vår idé och vision är att skapa fina festskor med låg klack så att du kan ha precis så roligt som du vill utan att behöva tänka på ömma fötter eller trött rygg.  Dessutom är vår tanke att skorna inte bara ska användas på bröllopet eller festen utan även fungera till en snygg vardagsoutfit. Det är dessutom den perfekta ombytesskon! Vi tillverkar våra skor i Portugal och har ett nära samarbete med fabriken för att vi ska kunna garantera en så snygg, skön och exklusiv sko som möjligt. Skorna tillverkas som regel i storlek 36-42, vissa modeller har vi dock valt att även tillverka i storlekarna 35 och 43.

Vi träffade varandra när vi studerade på universitetet i Uppsala och är idag båda jurister som arbetar i Stockholms fastighetsbransch. HEELOW är vår bisyssla som vi driver med stor passion! Kontakta oss gärna om du har några frågor om våra skor eller vårt bolag.