Svenska juvelerare att älska

Att få köpa sin vigsel- och förlovningsring är stor lycka samtidigt som det är något ångestfyllt att välja ett smycke som man ska tycka om hela livet. Vi har listat några, utan inbördes ordning, av de juvelerare vi tycker extra mycket om och som ökar dina chanser att hitta ett smycke som ska räcka en livstid. Men skulle du ändå inte lyckas kanske det är perfekt att fira var tionde bröllopsdag med ytterligare en ring. Eller att uppdatera de man redan har bytt med varandra…

 

AVO Wedding 13-102-00998(1)1. Engelbert. Stockholmsbaserad anrik juvelfirma som snart firar 100 år! De tillverkar klassiska och stilrena smycken med exklusiv känsla. Utöver deras förlovning- och vigselringar kan man även drömma ljuva drömmar om deras klassiska ring Margareta. Den tog Stig Engelbert (andra generationen juvelerare) fram till sin fru Margareta, vilket gör den om möjligt ännu finare!

 

2. Efva Attling (se bild till höger). Kreativ design som är så stilren, vacker och träffsäker. Efva menar själv att hennes vigsel- och förlovningsringar är inspirerade av kärlek och i ärlighetens namn så märks det. Ibland blir man till och med lite rörd när man bekantar sig med hennes formgivning och bakomliggande tankar.

 

3. Josefine Cummings (se bilder nedan). Svensk guldsmed som tillverkar smycken på beställning vilket innebär att ett smycke från henne endast finns i ett exemplar. Hon har en känsla för hantverket och för lyx, hon tillverkar till största del gnistrande förlovnings- och vigselringar. Hon är bröllopsbranschens älskling och det med all rätt!

 

4. Sandberg. Lekfull och trendig design på ringar som kan kombineras på mängder av olika sätt. Ett nytänkande inslag i den traditionella juvelerarbranschen!

SONY DSC

SONY DSC

0 Kommentarer

Kommentera